Skip to main content

Verlang je ook zo ontzettend naar de zon, met z’n licht en warmte? Wij wel, na een winter die niet als een echte winter voelde, een vrééslijk nat voorjaar en een zomer die maar die door wil zetten. Zet de zon in jezelf aan! 

Daar hebben we al bijzondere voorproefjes van mogen ervaren tijdens de week van de HSP. Vanwege meerdere positieve reacties bieden wij op deze vooravond van de langste dag van 2024 de VERWENDAG nog een keer aan. Je kunt voor jezelf een lekker lang weekeinde creëren door op maandag 22 juli deel te nemen aan deze VERWENDAG. Nu met de zomerse titel: “De ZON in jezelf”. Dat kan nog voor de zomerse, gereduceerde HSPweek-prijs. 

Bovendien krijgt het HSP café na de zomervakantie een vervolg. Als eerste datum hebben we alvast donderdag 29 augustus geprikt, zodat je die datum alvast in je agenda kunt zetten.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com