Skip to main content

Over ons

Wij, Marijke en Eric, wonen en werken op de gelukslocatie. Marijke als psycholoog, Eric als auteur. We zijn beide bezig met ‘verandering’. Marijke vanuit de psychologie en het persoonlijke, Eric vanuit de transitie van de samenleving en organisaties. Hoewel de uitgangspunten anders zijn komen we vaak uit op dezelfde thema’s. Een van de belangrijkste daarvan is ‘geluk’. Dagelijks genieten wij van onze woon- en werkplek. Vanuit de gedachte ‘geluk wordt vermenigvuldigd als je het deelt’ stellen we onze gelukslocatie beschikbaar voor kleinschalige evenementen. Dit past ook goed bij de steeds meer opkomende deeleconomie.

Over gelukslocatie

De gelukslocatie ligt aan de rand van Hintham, op de grens tussen Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. In de grote tuin staan zowel een vrijstaand huisje met pantry en werkruimte als een tuinhuis met houtkachel. In de tuin zijn naast diverse zitjes, een “Buitenkamer ter bezinning”, die door z’n beslotenheid de mogelijkheid tot rust en inzicht biedt en de “Krachtplek ter inspiratie” waar je bijvoorbeeld goed kunt brainstormen. Aangrenzend zijn er twee souterrain ruimtes die ingericht zijn als woonkeuken en muziekkamer.

Als je echt geluk hebt ruik je een pas uitgekomen roos, zie je een eekhoorn door de bomen springen, hoor je een specht roffelen, proef je een zelfgemaakte appeltaart met appels van onze appelboom en voel je met je blote voeten het natte gras.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com