Skip to main content

Tijdens de HSP-week van 15 tot en met 21 juni 2020 kon je kennismaken met mijn Praktijk voor Holistische Psychologie en Persoonlijkheidsontwikkeling. Zie onderstaand programma.

Heb je nog maar net ontdekt dat je hoog sensitief bent? Of heb je net besloten je hoogsensitiviteit eindelijk eens serieus te nemen? En ben je benieuwd wat een coach daarbij voor je zou kunnen betekenen? Dan heb je in de HSPweek een laagdrempelige kans om dat te gaan ontdekken!

Mijn naam is Marijke Beukers en ik werk als ZZPer in Den Bosch. De hele HSPweek heb ik tijd vrijgehouden om je te kunnen ontvangen. Dan kan je gratis en vrijblijvend kennis maken met mij, mijn werkruimte en mijn visie. Op afspraak heb ik een half uur de tijd voor je.

Tevens is het mogelijk om ervoor of erna een Gelukswandeling te maken. De tuin waar mijn werkruimte in staat, heb je dan een uur helemaal alleen voor jou. Hierbij loop je op eigen gelegenheid door de tuin waarbij je aan de hand van diverse vragen en opdrachten af en toe letterlijk en figuurlijk bij jezelf stil staat. Een mooie manier om tot meer bewustwording te komen over een onderwerp wat nu jouw aandacht vraagt.

Om echt er voor je te kunnen zijn, is het maken van een afspraak nodig. Dit kan via de mail of telefoon zodat we onze agenda’s op elkaar af kunnen stemmen. Zie hiervoor https://www.beukersontwikkeling.nl

Mocht je interesse hebben voor een SoulCollage®: als je in de HSP week langskomt krijg je daar een kortingsbon voor. Ik vertel je er graag meer over.

HARTegroet, Marijke

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com