Skip to main content

Wegens succes afgelopen juni bieden we ook in de maand augustus 2020 de mogelijkheid aan om een individuele gelukswandeling te maken in de tuin van gelukslocatie.

Je loopt individueel door de tuin waarbij je aan de hand van diverse vragen en opdrachten af en toe letterlijk maar ook figuurlijk bij jezelf stil staat. Hierdoor kom je op een speelse manier tot zelfreflectie. Je mag de wandeling, en dus ook de tijd dat je stil staat bij jezelf, zo lang maken als je nodig hebt.

NIEUW: Ik bied nu ook de mogelijkheid om je inzichten na afloop in de vorm van een SoulCollage® kaart te verwerken. Na een praktische uitleg maak je zelf met bestaande afbeeldingen een collage die we daarna samen bespreken. De wandeling is gratis maar voor de SoulCollage® sessie vraag ik een vrijwillige bijdrage.

Als je een gelukswandeling wil maken kun je dit via het contactformulier aangeven.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com