Skip to main content

Wil je ontdekken hoe je jouw leven authentiek, voor jou ‘kloppend’, vormgeeft? Dat begint bij inzicht in je natuurlijke kwaliteiten en waar je het beste je focus op kan richten om tot echte ontwikkelingen te komen. De TRANSFORMATIEBOOST maakt daarvoor gebruik van een unieke psychometrische test (ACT). Nadat eventuele blokkades opgeheven zijn met een vorm van oogbewegings-therapie (IEMT), ben je in staat om open en nieuwsgierig het verdere transformatieproces aan te gaan. Middels een zeer divers aanbod van inzichten en bewustwordingsmethodieken ervaar en ontdek je steeds meer je eigen (lichaams)wijsheid. Uiteindelijk heb je daarmee voor altijd een kompas tot je beschikking om je leven op een autonome, authentieke en assertieve wijze vorm te geven. 

Plaats:             Gelukslocatie – Jasmijnstraat 34 5624 AA Hintham – Den Bosch

Datum:            Van september tot december 2020

Tijd:                 Op vrijdagochtend

Via het contactformulier kun je de folder aanvragen waarin de hele opzet wordt uitgelegd.
Opgeven kan ook via het contactformulier.

Voor meer informatie over ons:

Marijke Beukers 06 10 11 11 95 https://www.beukersontwikkeling.nl

Sherida Heilbron 06 25 08 86 55 https://www.heilbroncoaching.nl

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com