Skip to main content

Dit jaar vindt voor de tweede keer DE WEEK VAN DE HSP plaats en wel van 14 t/m 20 juni. Uit het hele land bieden HSP professionals hun diensten aan op de site weekvandehsp.nl om zo meer bekendheid te geven aan hoogsensitiviteit.

Hieronder de 3 activiteiten die ik aanbied op de GELUKSLOCATIE Den Bosch. In verband met Corona en waarborgen van je privacy is het nodig om van tevoren af te stemmen via mail of app: marijke@beukersontwikkeling.nl / 06 10 11 11 95

HSP’er op de thee

Verse kruidenthee en wat lekkers staan klaar! Kom gezellig op de thee om kennis te maken, inspiratie op te doen, kort te sparren, rond te neuzen tussen mijn boeken of juist lekker buiten in de tuin, waar je maar behoefte aan hebt. In overleg is dit te combineren met de gelukswandeling. 

HSP’er op de thee kan de middagen van maandag 14 t/m vrijdag 18 juni tussen 15:00 -17:00 uur.

Gelukswandeling en bomenwijsheid route

De tuin even helemaal voor jou alleen! Je loopt op eigen gelegenheid door de tuin waarbij je aan de hand van diverse vragen en opdrachten af en toe letterlijk en figuurlijk bij jezelf stil staat. Een mooie manier om tot meer bewustwording te komen over een onderwerp waar je graag meer duidelijkheid over wil.
Ook degenen die vorig jaar de gelukswandeling hebben gedaan zijn weer van harte welkom, voor dezelfde route of voor de nieuw ontwikkelde BOMENWIJSHEID route. 
Eventueel te combineren met een nagesprek of het maken van een SoulCollagekaart n.a.v. een inzicht dat je hebt opgedaan.

Deze wandelingen kun je maken op maandag 14 t/m vrijdag 18 juni tussen 19:00 – 21:00 uur of in het weekeinde van 19 en 20 juni tussen 11.00 – 17.00 uur.

En niet vergeten, in verband met Corona en waarborgen van je privacy is het nodig om van tevoren af te stemmen via mail of app: marijke@beukersontwikkeling.nl / 06 10 11 11 95

Bovenstaande activiteiten zijn kosteloos.

Interactieve workshop

In samenwerking met Sherida Heilbron is er op vrijdag 18 juni een interactieve workshop ‘Floreren als HSP’er

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com