Op zondagmiddag 3 juli aanstaande zal in het kader van ‘Gluren bij de buren’ singer-songwriter Marinke drie keer een half uur optreden.

De Tilburgse singer-songwriter Marinke reist met haar folk-pop muziek door het hele land. Eigen liedjes met echte verhalen over de natuur en haar avonturen. Heerlijke luistermuziek, met een fijne warme sfeer.

Tijdens “Gluren bij de Buren” speelt Marinke op “Gelukslocatie”, Jasmijnstraat 34 en hierover is ze erg enthousiast: “Wat een mooie naam! Ik kijk er enorm naar uit om hier op te treden, want ik speel het liefst op groene locaties en dit is een hele fijne idyllische plek”.

Zie ook op: marinke013.nl


De optredens beginnen om 13.45 uur, 15.15 uur en 16.45 uur.

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com