Skip to main content

Aanleiding

Er gebeurt veel in de wereld. Krijg je soms ook het gevoel dat de gebeurtenissen je voorstellingsvermogen te boven gaan en je het allemaal niet meer overziet? Laat staan dat je grip hebt op de situatie? 

Dat is wel wat ons, Marijke en Eric, overkomt. 

Hoe kunnen we het grote wereldse verhaal dan toch tastbaar maken? Dit kan door elkaar te treffen, verhalen uit te wisselen en in die nabijheid te ontdekken welke idealen we delen. 

Uitnodiging

In de week van 15 januari 2024 vinden in meer dan 100 huiskamers in het land ‘wintergesprekken’ plaats. In een open sfeer met maximaal vijf deelnemers kunnen persoonlijk verhalen worden gedeeld. 

We willen buurtgenoten uitnodigen die elkaar nog niet kennen voor een wintergesprek van een uur op 18 januari 2024, van 20 uur tot 21 uur op Gelukslocatie aan de Jasmijnstraat 34. Zoals eerder geschreven het maximaal aantal deelnemers is vijf. En jij kan een van deze vijf zijn door je nu aan te melden. 

Dit initiatief komt voort uit een gevoel dat we niet machteloos zijn als het gaat om de scheuren en verdeeldheid in de samenleving zolang wij ons verbonden blijven voelen met diezelfde samenleving. Want uiteindelijk zijn wij de samenleving. 

Opzet van het wintergesprek:

  1. Het duurt precies één uur. 
  2. Ieder deelt één ervaring waar het gevoel van ongemak, oneerlijkheid, onvrede, rijkdom of juist armoede in tot uitdrukking komt
  3. Je onderbreekt elkaar niet, en pas als iedereen gesproken heeft, kun je op de ervaringen van de anderen ingaan, zolang je spreekt uit eigen ervaring of gevoel.

Zien we jou op 18 januari? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@gelukslocatie.nl

En als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk ook via de mail stellen.

Marijke en Eric

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com