Skip to main content

Van 10 t/m 15 juni dagelijks een activiteit in het kader van de HSP-week!

Libel, een samenwerking van Sylvia en Marijke, biedt in de Week van de HSP elke dag een andere PROEVERIJ en een heerlijke verwendag aan op de Gelukslocatie Den Bosch. 

De agenda:

  • Maandag 10 juni Hoogsensitiviteit (h)erkennen?!
  • Dinsdag 11 juni Ontspanningscirkel
  • Woensdag 12 juni HSP café
  • Donderdag 13 juni Human Design en Hoogsensitiviteit
  • Vrijdag 14 juni Natuurlijk HSP!
  • Zaterdag 15 juni VERWENDAG ‘hoogsensitiviteit: van last naar kracht’

PROEVERIJ ’Hoogsensitiviteit (h)erkennen?!’

Vraag je jezelf af of je hoogsensitief bent? Of weet je het ergens wel al van jezelf, maar heb je er nog niets mee gedaan? Bijvoorbeeld omdat je geen uitzondering wil zijn? Of misschien ben je bang om als lastig of zweverig gezien te worden? 

Hoe dan ook, de kans is groot dat je dan meer de lasten dan de kracht en de mooie kanten van je hoogsensitieve kwaliteiten ervaart. De praktijk wijst bovendien uit dat daarmee de kans op een burn-out vergroot wordt.

Wil je kunnen floreren in je leven en op het werk, dan is deze PROEVERIJ iets voor jou. Deze interactieve bijeenkomst in een kleine groep, is een mix van de laatste wetenschappelijke inzichten, ervaringen en persoonlijke verhalen. Je gaat naar huis met een bron van inspiratie.

We beginnen met een lekkere soep om de drukte van de dag achter je te laten.

Tijd: maandag 10 juni 2024 op de Gelukslocatie Den Bosch

Om 17:30 soep. Start workshop 18:00–20:00 uur.

Kosten: 33,00. Inschrijven kan nog via https://gelukslocatie.nl/contact/

PROEVERIJ ‘Ontspanningscirkel’

Wil je jouw glimlach weer opnieuw ontdekken in een wereld die overweldigend kan zijn? In deze huidige tijd met veel hectiek om je heen, kun je makkelijk de verbinding met jezelf kwijtraken. Je reageert op alle invloeden van buitenaf en ‘wordt geleefd’. Dan is het des te belangrijker om te kunnen ontspannen. 

Hoe kun je ervoor zorgen dat je even niet mee te gaat met wat er allemaal om je heen gebeurt? Door bij jezelf in te checken en te ervaren wat er in jou leeft. Te ‘zijn’ bij wat er is. Als je hoogsensitief bent is dit essentieel. 


We laten je tijdens deze PROEVERIJ verschillende ontspanningsmogelijkheden ervaren die je ook thuis kunt gaan toepassen. Verlang je naar meer ontspanning? Kom dan samen met anderen onderzoeken wat ‘inchecken’ vóór jou kan doen. Je bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten in de cirkel.  

We beginnen met een lekkere soep om de drukte van de dag achter je te laten.

Tijd: dinsdag 11 juni 2024 op de Gelukslocatie Den Bosch

Om 17:30 soep. Start workshop 18:00–20:00 uur. 

Kosten: 33,00. Inschrijven kan nog via https://gelukslocatie.nl/contact/

HSP café

Voel je vaker het gemis van diepgaande gesprekken? Heb je de behoefte om met andere HSP-ers ervaringen uit te wisselen? Kom dan naar het HSP-café Den Bosch. Ervaar midden in de drukte van de stad een oase van rust in de natuur van de Gelukslocatie Den Bosch. Je kunt tijdens deze avond in een ontspannen sfeer fijne gesprekken hebben met andere HSP-ers. 

We kunnen ook naar buiten om uit je hoofd te komen en je lijf te ervaren. Ook andere ‘ingrediënten’ van goede zelfzorg worden aangeboden. Zo is er ook wat ‘HSP-proef’ te drinken en eten. We vragen een kleine bijdrage van 11,00 euro. Voel je uitgenodigd! 

Tijd: woensdag 12 juni 19:30 – 21:00 uur op de Gelukslocatie Den Bosch 

Inschrijven kan nog via https://gelukslocatie.nl/contact/

Bij voldoende belangstelling gaan we bij iedere seizoenswisseling een HSP-café organiseren. 

Libel biedt in de Week van de HSP elke dag een andere PROEVERIJ en één heerlijke verwendag aan op de Gelukslocatie Den Bosch. Libel is een samenwerking tussen Sylvia en Marijke, coach en psycholoog, beiden hoogsensitief en ervaringsdeskundig. Zie overzicht op gelukslocatie.nl.

PROEVERIJ ‘Human Design en Hoogsensitiviteit’

Voel je dat je ‘anders’ bent, of denk je niet goed (genoeg) te zijn? Dat is niet bepaald helpend om in je kracht te staan of komen. Ervaar je soms een verschil tussen hoe je je gedraagt en hoe je je zou willen gedragen? Je bent niet die je denkt dat je bent.

Wie ben je dan wel? Om dat te ontdekken kan Human Design heel helpend zijn. Het geeft je niet alleen inzicht in jouw talenten en valkuilen, maar biedt nog veel meer. Het kan daarom richting geven aan je zoektocht om meer en meer jezelf te worden. En dat is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven: JEZELF ZIJN!

Ben je nieuwsgierig hoe je kan worden wie je bent? Kom dan naar deze ‘proeverij’, waarin in een kleine groep een korte introductie gegeven zal worden over Human Design.

We beginnen met een lekkere soep om de drukte van de dag achter je te laten.

Tijd: donderdag 13 juni op de Gelukslocatie Den Bosch

Om 17:30 soep. Start workshop 18:00–20:00 uur. 

Kosten 33,00. Inschrijven kan nog via https://gelukslocatie.nl/contact/

PROEVERIJ ‘Natuurlijk HSP!’

Heb je last van een vol hoofd? Voel je je vaak overprikkeld? Ervaar je veel onrust in en om je heen? Ontdek en beleef je eigen natuur en ritme tijdens ‘Natuurlijk HSP!’.

In deze PROEVERIJ gaan we in op het effect van de natuur op hoogsensitiviteit. Je ervaart het belang van vertragen, waarbij we gebruik maken van de natuur. Alle zintuigen zullen aangesproken worden. Je krijgt inzicht in hoe je wat meer uit je hoofd in je lijf te kunt komen en in het nu te zijn. Heerlijk om zo het weekeinde in te gaan!

Als afronding is er vrijdagmiddagborrel.

Tijd: 14 juni 15:00 – 17:30 uur op de Gelukslocatie Den Bosch 

Kosten: 33,00 euro. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

VERWENDAG ‘Hoogsensitiviteit: van last naar kracht’

Heerlijk, een hele dag voor jezelf! Om even helemaal los te komen van alle verplichtingen en hectiek. Wat denk je van me-time in de natuur waarbij er aandacht is voor al je zintuigen, op een zachte en natuurlijke manier?

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen innerlijke wijsheid, jouw eigen natuur? Wil je ervaren wat het ritme van de natuur met je doet? Dan is deze dag voor jou!

Verwen jezelf met een belevingsdag op de Gelukslocatie in kleine groep met twee ervaren coaches, beiden ook hoogsensitief. We gaan die dag lekker met ons lijf aan de slag in een speels en gevarieerd programma, waaronder een korte wandelcoachsessie. Ook zal er ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen. Je krijgt een lekkere, gezonde en HSP-proef lunch. En je gaat naar huis met inzichten hoe hoogsensitiviteit vóór je kan werken. 

Tijd: 15 juni 10:00-16:00 uur op de Gelukslocatie Den Bosch. Kosten: 88 euro. 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Libel is een samenwerking tussen Sylvia en Marijke, coach en psycholoog, beiden hoogsensitief en ervaringsdeskundig..We kijken er naar uit om je te ontmoeten! 

Hartegroet, 

Sylvia van www.syl-via.nu  en  Marijke van www.BeukersOntwikkeling.nl 

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com